Categorieën
Afdeling Zeeuwse Eilanden

Werving boekenverantwoordelijke

Omslag Ecologisch TuinierenGaat je hart uit naar het ecologische leven én heb je wat met boeken? Dan is deze vacature geknipt voor jou.

VACATURE

VELT Zeeuwse Eilanden zoekt een boekenverantwoordelijke. Deze boekenwurm krijgt de hele boekenvoorraad van de afdeling in beheer. Meestal beslaat de voorraad ongeveer 50 boeken. Je zorgt ervoor dat bij evenementen boeken ter inzage en voor de verkoop aanwezig zijn. En dat er wisselgeld is. Na de verkoop maak je het ontvangen bedrag over naar de penningmeester. Je bestelt nieuwe voorraad via de VELT-coach Nederland. Naast de boeken houd je ook het PR-materiaal bij: tafelkleden, banners, e.d..

Ongeveer tien keer per jaar is er zo’n evenement. Je kunt er zelf heen gaan of je regelt dat een ander VELT-lid er heen gaat en bij jou de boeken en het PR-materiaal ophaalt en terugbrengt. Een kilometervergoeding is bespreekbaar.
Leden en niet-leden kunnen bij jou boeken ophalen. Ook kun je ze opsturen tegen vergoeding van de verzendkosten.

Door de verkoop van boeken wordt de kennis van VELT toegankelijk voor steeds meer mensen die ecologisch willen tuinieren en leven. De verkoopmarge is een belangrijke bron van inkomsten voor de afdeling. Hierdoor kunnen we activiteiten organiseren, die niet altijd kostendekkend zijn.

Heb je nog vragen of heb je belangstelling? Bel dan met Gerrit Prins: 0118-465687.