Categorieën
Samenaankoop

Nestkastjes en bijenhotels

In samenwerking met Traas Nature Care in ’s-Gravenpolder is er een samenaankoopactie Leden van Velt afdeling Zeeuwse Eilanden kunnen bij Traas Nature Care met 10% korting alle Nature Care producten (m.u.v. aanbiedingen/uitverkoop) zoals bijenhotels, zaden van insectenvriendelijke bloemen en nestkasten aankopen. De actie loopt tot 31 december 2020.
Na afloop van de actie ontvangt de afdeling nog een donatie van 2% van de totale aankoopsom van Traas Nature Care.

De bestelling verloopt als volgt: U gaat naar www.traasshop.nl en kunt daar uw bestelling plaatsen met gebruikmaking van de kortingscode VeltZE20. Verder geeft u aan of de bestelling door Traas Nature Care thuis bezorgd wilt hebben of niet. Als u niet voor deze optie kiest krijgt u van ons bericht waar u in uw regio uw bestelling kunt afhalen en wanneer. Bij het zelf afhalen in uw regio bespaart u bezorgkosten.

Wij zijn nu allemaal veel thuis en nóg meer in onze tuinen bezig. Bestuivers in uw tuin zullen u belonen met een rijke oogst en goede kwaliteit aan bv.peul- en vruchtgewassen, aardbeien en (klein)fruit. Tuinvogels helpen u bij het onder controle houden van het aantal slakken, luizen en rupsen in uw tuin en woonomgeving.

Voor nadere info over de actie en vragen over het assortiment kunt u mailen naar het secretariaat van de afdeling: VeltZE@MJKlippel.nl. Wij hebben twee deskundigen van SLZ bereid gevonden voor het geven van adviezen.