Categorieën
Uncategorized

Marmelade maken in Vlissingen

marmeladeOp dinsdag 17, maandag 23 en dinsdag 31 januari 2017 organiseren wij workshops marmelade maken. Onder begeleiding maakt u marmelade van bio-Sevilla-sinaasappels, gezoet met rietsuiker, zoals de Britten het ook maken. Gebruik van uw eigen alternatieve zoetstoffen is mogelijk.

We zijn deze middag van 13.30 – 17.00 uur te gast bij La Bella Cucina aan de Walstraat 25 in Vlissingen.

Van u wordt verwacht dat u zes schone standaard jampotten meebrengt. Voor alle overige ingrediënten wordt gezorgd. Nadere informatie kunt u verkrijgen bij Gerrit Prins: E: gerprins@zeelandnet.nl of tel. 0118- 465687.

Aanmelden kan via jose@labellacucina.nl. Graag onder vermelding van uw naam, workshop en datum van uw keuze en eventueel uw Velt lidnummer.. De kosten voor de workshop bedragen all-in € 32,50. Veltleden betalen € 27,50. Dit is inclusief twee consumpties en 5 à 6 potten marmelade. U dient dit bedrag over te maken op NL04 RABO 0312480148 t.n.v. La Bella Cucina o.v.v.: workshop, datum en eventueel uw Velt lidnummer. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw deelnamebedrag. Annulering is niet mogelijk. Wel kunt u bij verhindering een vervanger laten deelnemen.

La Bella Cucina biedt tevens de mogelijkheid om voorafgaand aan de workshop een heerlijke Italiaanse lunch te gebruiken. De kosten hiervoor bedragen € 8,50 voor een vers Italiaans belegd broodje of de pasta van de week en een drankje naar keuze. Indien u hiervan gebruik wenst te maken kunt dit tegelijk met uw aanmelding voor de workshop doorgeven aan: jose@labellacucina.nl.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!